Hi, mijn naam is Manouk Keurntjes.

Avonturierlijk en ondernemend ben ik altijd al geweest. Want op het wonen in een klein dorpje raakte ik al snel uitgekeken. Daarom besloot ik tegendraads scholen verder van huis uit te zoeken. Pittig? Ja zeker. En toch zou ik zo weer over doen. Dit plattelandsmeisje zag namelijk al snel in dat er méér was dan dat ene kleine dorpje.

Zo bracht mijn stage, bij een groot mediabedrijf, me voor het eerst in aanraking met de wereld van online marketing. Ik raakte gefascineerd door de mogelijkheden én de kracht van zoekmachine optimalisatie, keyword density en de vindbaarheid van een artikel. De start van mijn liefde voor SEO. Een passie die door de jaren alléén maar sterker is geworden.

De technische kneepjes van het vak heb ik na mijn afstuderen bij verschillende bedrijven geleerd. Maar ondanks de leuke klussen miste ik mijn eigen manier van werken en het zelf bepalen van de juiste strategieën. De stap om voor mijzelf te beginnen was daar. En dus werd in 2017 mijn eigen onderneming geboren.

Inmiddels heb ik vele kleine en grote bedrijven mogen helpen met het verhogen van hun vindbaarheid. Sinds 2019 houd ik mij voornamelijk bezig met SEO-kennisdeling. Want SEO-kennis moet toegankelijk zijn voor iedereen. Dit doe ik door het geven van SEO workshops en 1 op 1 SEO sessies, én het lanceren van een e-learning platform met verschillende SEO-cursussen: School of SEO.

Iedereen kan SEO leren. Jij ook!

SEO consultant

Inmiddels kun je me vinden in omgeving Amsterdam en Utrecht en werk(te) ik voor bedrijven zoals Ouders van Nu, Margriet, Kek Mama en National Geographic Junior. Zij worden succesvol gevonden op het internet door middel van creatieve strategieën die aansluiten bij de doelgroep én het bedrijf. Het is mijn doel om zoveel mogelijk merken te helpen met het behalen en behouden van een sterke online positie. Is dit iets wat jou als muziek in de oren klinkt? Laten we dan snel een virtueel bakkie koffie doen!