pagina-content Over Manouk Keurntjes | Freelance SEO specialist in Amsterdam

Over mij

Hi, mijn naam is Manouk Keurntjes.

Avonturierlijk en ondernemend ben ik altijd al geweest. Want op het wonen in een klein dorpje raakte ik al snel uitgekeken. Daarom besloot ik tegendraads scholen verder van huis uit te zoeken. Pittig? Ja zeker. En toch zou ik zo weer over doen. Dit plattelandsmeisje zag namelijk al snel in dat er méér was dan dat ene kleine dorpje.

Zo bracht mijn stage, bij een groot bedrijf, me voor het eerst in aanraking met de wereld van online marketing. Ik raakte gefascineerd door de mogelijkheden én de kracht van zoekmachine optimalisatie, keyword density en de vindbaarheid van een artikel. De start van mijn liefde voor SEO. Een passie die door de jaren alléén maar sterker is geworden.

De technische kneepjes van het vak heb ik na mijn afstuderen bij verschillende bedrijven geleerd. Maar ondanks de leuke klussen miste ik mijn eigen manier van werken en het zelf bepalen van de juiste strategieën. De stap om voor mijzelf te beginnen was daar. En dus werd in 2017 mijn eigen onderneming geboren.

SEO consultant

Inmiddels kun je me vinden in omgeving Amsterdam en Utrecht en werk ik voor bedrijven zoals Ouders van Nu, Margriet, Kek Mama en Pixel Vault. Zij worden succesvol gevonden op het internet door middel van creatieve strategieën die aansluiten bij de doelgroep én het bedrijf. Het is mijn doel om zoveel mogelijk merken te helpen met het behalen en behouden van een sterke online positie. Is dit iets wat jou als muziek in de oren klinkt? Laten we dan snel een bakkie koffie doen!

0