SEO optimalisatie voor Personal Body Plan

Barts Boekje is een platform over alles lifestyle: van duurzaamheid, interieur, koken, beauty en bruiloften.  Maartje en Jorien van Barts Boekje wilde graag meer uit de vindbaarheid van het platform halen, maar wisten niet waar zij moesten beginnen. In januari 2020 starte wij een SEO-traject met kennisdeling.

DE VRAAG

Het online platform laten groeien door het organische verkeer te vergroten door middel van nieuwe SEO-artikelen én het herbruiken van oude content + kennisdeling.

Het proces

Wij hebben een SEO-traject van drie maanden doorlopen waarbij ik iedere maand langskwam om óf samen te werken aan de SEO-optimalisatie óf kennis te delen in de vorm van een presentatie. Daarnaast spraken we iedere meeting af wat er in die maand zou worden opgepakt en geoptimaliseerd. Hierdoor hebben we samen een stabiele groei veroorzaakt (+ 24,10% in 3 maanden) én kan de redactie van Barts Boekje zelf aan de slag met de verdere optimalisatie van de content.

Aanvullende info

Klant: Barts Boekje

Diensten: Offerte op maat

Website: www.bartsboekje.com/

“Manouk beschikt over het talent om iets dat in eerste instantie complex, technisch en onbegrijpelijk lijkt, te vertalen naar een concrete en duidelijke handleiding waar zelfs SEO-beginners mee uit de voeten kunnen. Dankzij haar geduld en rustige manier van uitleggen, wordt het leuk en durf je steeds meer te vragen en te proberen. Bovenal is Manouk een heel fijne en betrouwbare SEO-specialist”

Jorien Thijs – Barts Boekje

Meer weten? Bellen kan altijd!

06 – 30 00 06 88

Meest recente cases