SEO optimalisatie voor De WiFi Specialist

WiFi monteur Bart Wiegman was opzoek naar een SEO specialist die zijn website kon optimaliseren zodat er structureel meer nieuwe klanten zich zouden melden bij hem via zijn website. Maar dan wel op een manier waarom hij zelf niets voor SEO hoeft te doen, want hij houdt zich liever bezig met het repareren van WiFi verbindingen.

DE VRAAG

WiFi specialist Bart Wiegman plaatste een oproep dat hij op zoek was naar een eenpitter waarbij hij SEO compleet kon uitbesteden. Hij haalt zijn meeste nieuwe klanten binnen via zijn website en wilde daarom meer doelgericht verkeer naar zijn website.

Het proces

Ik heb de gehele website bekeken en heb direct een aantal aspecten direct aangepakt, waaronder de snelheid en de structuur. Daarna ben ik aan de slag gegaan met een SEO content strategie door een aantal SEO landingspagina’s te maken om een nieuwe doelgroep aan te spreken. Inmiddels plukt De WiFi Specialist daar de vruchten van en zijn we bezig met het optimaliseren voor nog een doelgroep.

Aanvullende info

Klant: De WiFi Specialist

Diensten: SEO optimalisatie van de gehele website

Website: www.dewifispecialist.nl

  • Ik krijg meer dan 70% van mijn nieuwe klanten binnen via mijn website. Het is dus voor mijn bedrijf van levensbelang dat de vindbaarheid goed is én blijft. Manouk zorgt er voor dat ik goed gevonden wordt en dat mijn Google scores nog beter worden.

    Bart Wiegman Eigenaar van De WiFi Specialist

Meer weten? Bellen kan altijd!

06 – 30 00 06 88

Meest recente cases