SEO optimalisatie voor Ouders van Nu

Het online team van Ouders van Nu benaderde mij in Q1 van 2018 met de vraag of ik het organische verkeer naar het volgende niveau kon tillen. Sindsdien werk ik samen met de online redactie aan het optimaliseren van de SEO artikelen, de webshop en het forum. Maandelijks kijken we samen wat slimme vervolgstappen zijn door naar de data te kijken en hier op in te spelen.

DE VRAAG

Het online platform van tijdschrift Ouders van Nu laten groeien door het organische verkeer te vergroten en stabiliseren.

Het proces

Oudersvannu.nl is de grootste online speler in Nederland op het gebied van het leveren van krachtige, onderbouwde en door specialisten geschreven artikelen over alles wat te maken heeft met zwangerschap en het ouderschap. Ik werk – samen met de online redactie – aan het verhogen van de huidige rankings van meer dan 1750 SEO artikelen en het vinden van slimme manieren om de concurrentie voor te blijven.

Aanvullende info

Klant: Ouders van Nu (Sanoma)

Diensten: SEO optimalisatie traject

Website: www.oudersvannu.nl

“Manouk is een SEO-goeroe. Als er een Google-update is, hoor ik het als eerst van Manouk daarna pas via andere blogs en kanalen. Ze is 100% up-to-date en heeft met haar kennis de SEO van Ouders van Nu naar een hoog level getrokken. Verder is ze heel prettig om mee te werken: snel, efficiënt, kritisch en open.”

Suzanne de Goeij – Ouders van Nu

Meer weten? Bellen kan altijd!

06 – 30 00 06 88

Meest recente cases