Wat klanten zeggen

 • De Boost je Vindbaarheid cursus is een absolute topper. En de persoonlijke begeleiding maakt het plaatje compleet!

  Veerle van den Acker Copywriter
 • De Boost je Vindbaarheid cursus heeft een mooi balans met nieuwe informatie, tools en contactmomenten die ingaan op jouw specifieke situatie.

  Corné Klopper Online Marketeer
 • School of SEO zou ik ten zeerste aanraden vanwege de gedetailleerde uitleg en afbeeldingen, persoonlijke aanpak (in zowel feedback als begeleiding) en enorme kennis die Manouk heeft!

  Kendra Rosier Content Marketeer
 • De Boost je Vindbaarheid cursus is super uitgebreid, vol met handige voorbeeldjes. Erg waardevol vond ik ook alle linkjes naar gratis SEO tools om je website helemaal te kunnen checken. Manouk is super behulpzaam, je hebt altijd snel een reactie op je vragen.

  Amy van Loon Travel Blogger
 • Wat een overzichtelijke en super informatieve SEO-cursus. Een aantal dingen wist ik al, maar werden nu toch duidelijk uitgelegd waardoor ik er meer mee kan. Ik ben erg blij dat ik deze cursus gedaan heb en raad het iedereen aan!

  Esmar Langen Copywriter
 • Manouk beschikt over het talent om iets dat in eerste instantie complex, technisch en onbegrijpelijk lijkt, te vertalen naar een concrete en duidelijke handleiding waar zelfs SEO-beginners mee uit de voeten kunnen. Dankzij haar geduld en rustige manier van uitleggen, wordt het leuk en durf je steeds meer te vragen en te proberen. Bovenal is Manouk een heel fijne en betrouwbare SEO-specialist.

  Jorien Thijs Barts Boekje
 • Zeer waardevolle workshop waarbij je in een fijne setting nuttige dingen leert die je direct kunt toepassen. Manouk presenteert op een rustige, begrijpelijke en fijne manier. Een aanrader voor iedereen die meer uit zijn of haar website wil halen.

  Timo de Goede Operations
 • Manouk geeft heel rustig en duidelijk uitleg over SEO om concreet mee aan de slag te gaan! Heel fijn. Ook heel handig als je al de basis van SEO weet om extra tools te hebben om met je eigen SEO aan de slag te gaan. Super! Dank je wel Manouk!

  Romée Louise Bravenboer Eigenaar
 • Manouk geeft je tijdens de SEO workshop inzicht over de kracht en werking van Grote Baas Google en hoe je deze in je voordeel kunt gebruiken.

  Mark Solleveld Eigenaar
 • Fijne en leerzame avond gehad tijdens de SEO workshop. Ik kan nu zeker aan de slag en mijn SEO gaan optimaliseren. Hele duidelijke en fijne uitleg, tool tips, tricks en handvatten voor je start in SEO.

  Sarah de Waart Marketing & sales assistent
 • De SEO workshop is super praktisch: je kunt echt meteen aan de slag!
  Jonna Miggels Online Marketeer bij Van Meijel
 • Tijdens de SEO workshop ontvang je handige tools en tips zodat je je SEO kan verbeteren!
  Manon Sloos Eigenaresse van Zanglokaal Merel
 • Een hele bruikbare workshop, waarbij je direct gemotiveerd raakt om aan de slag te gaan met je eigen website. Manouk creëert een hele prettige sfeer met een kleine groep gemotiveerde mensen. Ik ben helemaal nieuw in de SEO wereld en ben geen ZZP'er, maar heb uit deze workshop zoveel handige tools gehaald waarmee ik direct aan de slag kan en langdurig de vindbaarheid van onze website kan verbeteren.

  Willemijn Honders Junior Consultant bij Meddo Professionals
 • De SEO workshop bestaat uit helder en duidelijke uitleg. Er wordt bewustzijn gecreëerd om aan de slag te moeten met SEO.

  Marissa Bonants Eigenaresse van The Money Mate
 • Heldere en praktisch uitvoerbare SEO workshop met genoeg informatie om er zelf inhoudelijk mee aan de slag te gaan

  Janwillem Sanderse Eigenaar van Store Without a Home
 • En nu aan de slag met SEO optimalisatie! Waardevolle basic SEO workshop, smaakt naar meer.

  Magdalena Kvartuc Marketing & Communicatie Medewerken bij ROC TOP
 • De SEO workshop zat goed in elkaar, werd duidelijk ondersteund door een presentatie en er was genoeg ruimte voor vragen. Kortom een aanrader!

  Colin Harzing CTO bij De Cacao Club
 • Manouk is een SEO-goeroe. Als er een Google-update is, hoor ik het als eerst van Manouk daarna pas via andere blogs en kanalen. Ze is 100% up-to-date en heeft met haar kennis de SEO van Ouders van Nu naar een hoog level getrokken. Verder is ze heel prettig om mee te werken: snel, efficiënt, kritisch en open.

  Suzanne de Goeij Hoofd Digital Content bij Ouders van Nu
 • Manouk en ik werken al een hele tijd regelmatig samen. ze is naast een echte expert op haar vakgebied ook creatief en denkt graag mee mbt nieuwe concepten of ideeën! dat maakt het samenwerken ook heel leuk!

  Mabel van den Top Eigenaresse van By Mabel Photography
 • Ik ben een startende ondernemer die geen kennis over SEO had. Ik wilde hier wel heel graag iets mee doen maar ik wist niet hoe ik hier aan moest beginnen. Door de SEO cursus van Manouk heb ik de basis van SEO geleerd, gratis hulptools kunnen downloaden en kon ik er direct mee aan de slag. Gedurende het proces was Manouk ook altijd bereid om vragen te beantwoorden en mij verder op weg te helpen. Ik raad deze cursus zeker aan, aan startende ondernemers of mensen die willen beginnen met SEO!

  Nadeche Agterberg Eigenaresse van Makoha-NZ
 • Manouk heeft een prettige werkwijze waarbij zij oog heeft voor de effecten op langer termijn en geeft daarbij handreikingen waarmee je zelf concreet aan de slag kan

  Martijn de Jong Marketing Manager bij De Bijlesmeester
 • Manouk heb ik ervaren als een zeer gedreven en up-to-date SEO specialist die mij zeer goed heeft geholpen bij het optimaliseren van mijn website. Wat ik met name in haar waardeer is dat ze haar vakkennis kan vertalen in praktische (en begrijpelijke) stappen die ik zelf kan ondernemen. Een aanrader dus!

  Angela Wind Eigenaresse van Windstilte
 • I had pleasure to get excellent service from Manouk as a SEO specialist. We had first meeting in my shop to discuss all the details and strategy’s to improve my business and later she was patiently responding on my every email when i had any questions. Her professionalism and informative approach convinced me that i’ve chosen right person on SEO field.

  Emilia & Robin Pajzs Tattoo artists en eigenaren van Ink Drinkers
 • Wij hebben de afgelopen 3 a 4 maanden samengewerkt aan een verbeterde vindbaarheid van onze website, dit is wat ons betreft een on-going process. Manouk leverde goede resultaten, begreep onze vraag goed en hielp ons bij onderdelen waar wij zelf weinig ervaring mee hadden. Ik hoop in de toekomst nog meer samen te werken.

  Rick Geurten Algemeen directeur van Klassestudent
 • Manouk heeft ontzettend veel kennis in huis over het optimaliseren van een website en het inzetten van een goede content strategie voor een flinke SEO-boost. Ze is lekker vlot in haar communicatie, eerlijk in haar advies en leuk als persoon

  Iris Slabbekoorn Eigenaar van Go Nuts Copywriting
 • Door de komst van Manouk in ons Kek Mama team staat SEO als een huis. Het mooiste resultaat is dat het organische verkeer naar Kekmama.nl in één jaar met 200% is gegroeid

  Laura Ebbenhorst Marketing Manager van Kek Mama
 • Manouk is een enthousiaste dame met veel kennis die structureel haar afspraken nakomt en meedenkt met de business. Een prettige partner om mee samen te werken!

  Marleen Basart Founder, eindbaas en directeur van BitesWeLove
 • Ik vind de samenwerking heel prettig. Manouk werkt snel en accuraat en geeft tips al voor ik er naar vraag. Ze kan ook met een kritisch oog meekijken wanneer dit nodig is. Een topper!

  Danielle Smeyer Eigenaresse van Nura Nature
 • Ik krijg meer dan 70% van mijn nieuwe klanten binnen via mijn website. Het is dus voor mijn bedrijf van levensbelang dat de vindbaarheid goed is én blijft. Manouk zorgt er voor dat ik goed gevonden wordt en dat mijn Google scores nog beter worden.

  Bart Wiegman Eigenaar van De WiFi Specialist
 • Ik vind het een prettige samenwerking. Kan snel met Manouk schakelen en ze heeft goede inhoudelijke vakkennis. Een dikke duim!

  Michiel Agterberg Marketing Manager en eigenaar bij Mad Pack

Wil je ook in dit rijtje tevreden klanten komen te staan?