SEO optimalisatie voor Nura Nature

Webshop Nura Nature liet blijken toe te zijn aan een nieuwe website met een frisse uitstraling, een betere structuur en daarnaast een betere vindbaarheid. Samen met hun vaste marketing partner en een webbouwer ging ik aan de slag.

DE VRAAG

Nura Nature wilde een nieuwe website die tijdens de bouw meteen werd geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid binnen de zoekmachines. Daarnaast wilde eigenaresse Danielle graag weten hoe ze krachtige SEO teksten kon schrijven om zelf aan de slag te gaan met content creatie voor haar blog.

Het proces

Ik heb de webbouwer laten weten op welke punten hij moet letten tijdens de bouw, zoals de structuur, snelheid en waar er content voor SEO moet worden geplaatst. Toen de website werd opgeleverd heb ik een snelle SEO analyse gedaan, waarop de webbouwer nog een aantal punten heeft aangepast. Ik heb Danielle een quick SEO workshop gegeven en haar voorzien van alle tips en tricks op het gebied van schrijven voor SEO.

Aanvullende info

Klant: Nura Nature

Diensten: SEO optimalisatie voor Nura Nature

Website: www.nuranature.com

  • Ik vind de samenwerking heel prettig. Manouk werkt snel en accuraat en geeft tips al voor ik er naar vraag. Ze kan ook met een kritisch oog meekijken wanneer dit nodig is. Een topper!

    Danielle Smeyer Eigenaresse van Nura Nature

Meer weten? Bellen kan altijd!

06 – 30 00 06 88

Meest recente cases